Bugojanac Haris Hrvat među prvima u BiH dobio međunarodno priznati EHFA certifikat fitness instruktora

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Naš Bugojanac Haris Hrvat je proteklih dana prisustvovao obuci fitness instruktora u Sarajevu gdje je dobio certifikat kojim će biti upisan u evropski registar fitness profesionalaca. Kontaktirali smo Harisa i pitali za iskustvo koje je doživio proteklih dana u Sarajevu na obuci.

Kakvo iskustvo nam donosiš iz Sarajeva, utisci nakon svega?

“Proteklih dana sam prisustvovao obuci fitness instruktora koju je organizovao centar za tjelesnu transformaciju iz Sarajeva na čelu sa profesorom Džemalom Gekićem. Moram istaći da mi je bila čast i privilegija boraviti i raditi jedan određeni period sa, sad to slobodno mogu reći izvrsnim budućim fitness instruktorima. Što se tiče obuke, želim kazati da je bila na izrazito visokoj razini i ovom prilikom se zahvaljujem profesoru Džemalu Gekiću i njegovom timu iz BTC centra na profesionalno odrađenoj obuci. Takav vid obuke se po prvi put održavao u BiH i ona će mi omogućiti upis u evropski registar fitness profesionalaca i upis u taj registar je ono što je priznato u cijelom svijetu”, kazao je Haris za naš portal.

Kakvi su planovi za budućnost?

“Ovo je samo jedna od stepenica u daljem mom usavršavanju na tom polju i uveliko će mi pomoći u izgradnji moje buduće profesionalne karijere. Što se tiče mojih budućih planova oni će se zasnivati na daljoj edukaciji i izgradnji kao fitness trenera. Jedan od ciljeva će mi biti podizanje svijesti kod mojih sugrađana i sugrađanki o važnosti uticaja fitnessa na sve segmente svakodnevnog života. Uporište u ovakvom nečem ću crpiti iz mog dosadašnjeg ličnog iskustva i načinu na koji sam uspio promijeniti svoj život na bolje a o tome ste već pisali na vašem portalu u prošlom članku. “ istakao je naš sugrađanin.

“I jedna poruka za kraj “budite hit i postanite fit” kazao je kroz osmijeh Haris na kraju razgovora.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/