Bugojanac Emir Gekić potpisao ugovor sa MNK Željezničar

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Emir Gekić je Bugojancima poznat kao igrač koji plijeni pažnju na svim malonogometnim turnirima. Jutros je potpisao ugovor sa MNK Željezničar.

Oko papira je sve riješeno uz obostrano zadovoljstvo. Željo ima ambicije da uđe u Premijer ligu i zato sam doveden uz par momaka. 29.01. počinje drugi sezone gdje gostujemo Veležu u Mostar. Trenutno smo prvi na tabeli. Danas sam se priključio pripremama, upozn'o momke i zadovoljan sam kako su me prihvatili uslovima. Sa Željom želim da uđem u Premijer ligu što je i cilj ekipe. Najviše su me privukle ambicije kluba, sam plan i program po kojem klub radi te treneri, uprava i par bivših suigrača s kojima sam već dijelio svlačionicu u Centru. Iz Centra su bili korektni, uspjeli smo naći zajednički jezik i sporazumno se rastali, bivšim kolegama i klubu želim sve najbolje uz nadu da će odbraniti titulu od prošle godine. Dobio sam poziv za reprezentaciju, ali su me povrede vratile u rikverc. Pokušat ću se vratiti kroz treninge da opravdam ukazano povjerenje,” izjavio je Emir za naš portal.

Bugojno-danas.info

 

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o