“Brotherlove Clothing”, bh. brend koji je nastao iz ljubavi prema domovini

Da u Bosni i Hercegovini ima mnoštvo mladih i ambicioznih ljudi pokazuje i primjer braće Emira i Maida Milinkića. Inspirisani patriotizmom i ljubavlju prema domovini, oni su osnovali odjevni brend “Brotherlove Clothing”.

“Naši motivi su protkani dugogodišnjom tradicijom i historijskim događajima, a zaštitni znak našeg brenda je bosanski ljiljan. Dio našeg asortimana sadrži odjeću za muškarce, žene i djecu (majice kratkog rukava, polo majice, dukserice, duks majice, komplet trenerke, bodije za bebe…) te maskice za mobilne telefone”, kaže Emir Milinkić (25) koji je inače završio Mašinski fakultet u Sarajevu.

Prema njegovim riječima, za manje od četiri godine na tržište je plasirano više od 30 različitih proizvoda inspirisanih različitim motivima Bosne i Hercegovine.

“Zadovoljstvo naših kupaca nam je osnovni motiv, a njihove sugestije rado uvažavamo. Kvalitet materijala, profesionalnost naše ekipe u svakom segmentu te ekspeditivnost izrade i dostave naših proizvoda, samo su neki od razloga zbog kojih se kupci opredjeljuju za nas. Bitno je napomenuti da se sva odjeća šije i radi u BiH”, ističe naš sagovornik.

“Brotherlove Clothing” se bazira na principu online trgovine, tako njihove proizvode možete naručiti na Facebook stranici, Instagram profilu i web stranici.

“U budućnosti možete očekivati mnogo unikatnih i kvalitetnih proizvoda od naše vrijedne ekipe. Svjesni situacije u državi, hrabro smo odlučili pokušati napraviti pozitivnu priču. Mišljenja smo da, uz mnogo truda, odricanja i ulaganja resursa, ipak ima nade za uspjeh u najljepšoj nam domovini”, zaključuje Emir Milinkić.