BRAVO! RK Vogošća – RK Iskra 20:41, svi igrači Iskre postigli pogotke osim golmana

http://preventlabs.ba/

Naša ekipa pobijedila je u utakmici sedmog kola protiv ekipe Vogošće. Svi igrači koji su bili u sastavu dobili su priliku za igru i odigrali veoma dobru utakmicu. Također trebamo pohvaliti naše mlade igrače, Kemala Ljubunčića, Sandra Šakića, Mensura Bušatlića i naravno Almira Karadžu koji su iskoristili svoju minutažu. Naravno tu su i Amir Bostan, Admir Popaja i Nihad Šupić kao najefikasniji igrači susreta. Čestitamo našoj ekipi, a sljedeće sedmice očekuje nas gostovanje ekipi Travnika.

Pogotke su postigli svi igrači osim golmana i to: Amir Bostan 7, Admir Popaja i Nihad Šupić po 6 pogodaka, Kemal Ljubunčić i Almir Karadža po 4 pogotka, Mario Lefkovski i Sandro Šakić po 3 pogotka, Amar Rušpić, Vedran Ivišić i Tibor Aganović po 2 pogotka, Nikola Marijanović i Mensur Bušatlić po 1 pogotak. Svi golmani su dobili šansu te su po 20 minuta branili Filip Simonović, Nedim Agić i Edin Halilović.

http://bit.ly/BingoMartII https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/