Bračni par Osim posjetio Peru Gudelja u bolnici u Sarajevu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Nakon 40 dana izuzetne stručne medicinske njege i ogromne podrške porodice, prijatelja i javnosti, sretni smo što možemo konstatirati da je zdravstveno stanje našeg Pere Gudelja stabilno i da je van životne opasnosti, saopćeno je iz FIS-a.

Prema mišljenju ljekara njegov oporavak se odvija prema očekivanjima, pozitivno. Trenutno se nalazi na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, gdje će se u narednih 20-tak dana provoditi fizikalni tretman.

Legenda bh. nogometa, Ivica Osim sa suprugom Asimom učinio je čast i posjetio Peru Gudelja, dokazanog prijatelja i ljubitelja bh. sporta. Vrijeme provedeno u interesantnom i prijatnom razgovoru, kako vele, prijalo im je obojici Legenda bh. nogometa, Ivica Osim sa suprugom Asimom učinio je čast i posjetio Peru Gudelja, dokazanog prijatelja i ljubitelja bh. sporta. Vrijeme provedeno u interesantnom i prijatnom razgovoru, kako vele, prijalo im je obojici.

U ime porodice, prijatelja i u ime svih FIS-ovih djelatnika, želimo se od srca zahvaliti svima koji ste uz nas kroz ovaj protekli period, poručili su iz FIS-a.

Podsjećamo, Pero Gudelj je 10. augusta, pri pokušaju samobustva, zadobio ranu od vatrenog oružja u predjelu glave, nakon čega je operacija trajala nekoliko sati.

 

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o