BOSNA NA NOGAMA: Ronaldo najavio dolazak u Potočare 2017. godine?!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Cristiano Ronaldo posljednjih je dana centar medijske pažnje, što zbog pobjede Portugala na Euru 2016., što zbog neočekivanih naslova i njegovih izjava koje se kose sa svim prioritetima imena svjetske, nogometne elite…

Ono o čemu svi misle, ali mudro ćute i kriju se iza paravana neostvarivih mogućnosti, CR7 otkriva javno, a samim tim koristi domen svog imena u svijetu kako bi skrenuo pažnju na eminentno bitne stavke.

Nemali broj puta je svu pažnju koja je na njemu skretao na žrtve Palestine, a nedavno se pojavio naslov da Amerika pruža potporu Izraelu, ali da će on palestinskoj djeci. Upravo njima, posvetio je pobjedu u finalu EP-a, a javno je na press konferenciji naglasio da barem toliko može učiniti za sva stradanja Palestinaca.

U ime svega toga, ali i vjerovatno želje da se u njemu probudi želja za islamom, dobio je Kur’an na poklon i tim povodom ponovo oduševio svijet, rekavši da je mrlja islama u ovom trenutku pojačana zbog ljudi koji njenu čistoću minimiziraju u odnosu na radikalne stvari koje se dešavaju, a nemaju veze sa pravom vjerom – misleći na terorizam.

Na sve to, pojavile su se glasine da Cristiano razmišlja o dolasku u Potočare, Memorijalni centar Srebrenica – 2017. godine! Samo 4 dana nakon klanjanja dženaze ove godine, te svim svjetskim naslovima koji su govorili o prolivenoj krvi u malom gradiću Istočne Bosne, sam Ronaldo poželio je doći i kako navodi http://glamurows.top/, kao što je to učinila Angelina Jolie svojim dolaskom – dati na važnosti majkama Srebrenice i svim šehidima čiji se bijeli nišani samo nižu.

Informacija još uvijek nije potvrđena, ali ni demantovana, a na sve prethodno navedene pokušaje ovog nogometnog velikana, samo se možemo nakloniti i srčano zahvaliti.

(Senzacija.ba)

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/