BIVŠI RADNIK HITNE SLUŽBE BUGOJNO: “Schöen klinika mi je dala šansu za dalje usavršavanje te zbog toga dolazim rado na posao“

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Nidal El-Falah Al Adwan je bivši dugogodišnji radnik Hitne službe Bugojno.

Nidal je Medicinski tehničar na arapskom stacionu u Schön klinici-Bad Aibling u Njemačkoj.

Došao je u Njemačku u martu 2015 kada je prvo radio kao njegovatelj starijih. Onda mijenja poslodavca i prelazi u Schön kliniku i od tada se osjeća sasvim dobro (odnosi se na posao).

Na svom stacionu imam najbolje kolege. Moj tim u samom početku je imao sa mnom dosta strpljenja (odnosi se na jezik) i davali su mi veliku podršku. Posao kao takav mi se sviđa, i mislim da je to upravo ono što sam tražio. Mnoge su mogućnosti daljeg usavršavanja u samoj klinici. Od samog prvog uvodnog dana koji je bio sadržajan i lijep. Već prvog dana sam puno naučio i odmah sam zapazio da ovdje čovjek može dobro i lično napredovati, kao i svoje znanje isto tako na druge prenijeti.

Od juna 2017. sam instruktor prakse, a od jula 2017. smijem se prepoznati kao Expert za bol. To su neke stvari koje ja stvarno želim raditi.

Mi podržavamo vaše lično napredovanje. Krenite sada raditi kao medicinska sestra/tehničar u timu Schön klinike Bad Aibling:

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/