Bilanović šokirao vladajuću većinu predvođenu načelnikom Ajkunićem

Đemal Bilanović, Nedžad Jusić, Miroslav Zelić, Hasan Ajkunić
https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Na početku jučerašnje sjednice Opštinskog vijeća, vijećnik Naroda i Pravde Đemal Bilanović je direktno sa govornice postavio pitanje predsjedavajućem vijeća gospodinu Miroslavu Zeliću :

Zašto niste vijeće upoznali sa aktom upravnog inspektora u kojem je Opštinski pravobranilac upozoren na obavezu zaštite Opštinske imovine, vezano za nezakonite odluke vijeća, o čemu je upravni inspektor upoznao i Kantonalno tužilaštvo“?

Zatim je u istom tonu zatražio od Opštinskog građevinskog inspektora gospođe Tidže Čaušević, da napokon dostavi informacije o nadzoru koji je izvršen na objektu Gradskog stadiona, u svrhu zaštite opštinske imovine.

Bilanović otvoreno, bez dlake na jeziku najavljuje podnošenje prijava protiv nekih ovlaštenih osoba u opštinskim službama, kao i nekih ljudi na funkcijama koji po njegovim saznanjima imaju odgovornost za sumnjivo krčmljenje javne imovine Opštine Bugojno.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o