Asmer Mašić na klupi federalnog drugoligaša

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Član Druge lige FBiH grupa Jug HNK Rama dobio je novog šefa struke.

Naime, ovaj klub je preuzeo Asmer Mašić, nekadašnji nogometaš Iskre Bugojno, Sloge Gornji Vakuf Uskoplje, Krajine iz Cazina, a svojevremeno i mladi reprezentativac naše zemlje.

Mašić je trenersko iskustvo skupljao u Iskri, a odlučio je prihvatiti poziv ambicioznog drugoligaša iz Prozor Rame.

“Trenersku karijeru sam započeo u omladinskim pogonima NK Iskra Bugojno, a jedan kraći period sam vodio i seniorsku ekipu. U omladinskom pogonu NK Iskre sam bio 5 godina, a s prvim timom 2 godine u ulozi pomoćnika. Prvi dio ove sezone sam bio i glavni trener posljednja 4 kola pošto je glavni trener dobio otkaz. Evo sada sam dobio novi zadatak da vodim prvu ekipu HNK Rama, te sam uzbuđen zbog novog izazova. Analizirajući ligu primijetio sam da je ovo jedna od najkompetitivnijih liga na ovoj razini u BiH s pregršt dobrih ekipa kao što su NK Ljubuški i FK Klis. Trenutno ne mogu ništa puno obećati osim da ću dati najbolje od sebe za ovaj klub, te uz kvalitetnu suradnju s igračima i upravom zajedno možemo dosta toga postići”, kazao je Mašić na predstavljanju, prenosi facebook stranica HNK Rama.

Dodao je da vjeruje da može napraviti dobar posao u Rami, te da će se bazirati na ofanzivnoj igri, ali u isto vrijeme popraviti i ulazak u utakmicu, s obzirom da je ovaj klub najviše pogodaka primao upravo u tim dijelovima utakmice.

S. Mlaćo/SportSport.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/