Asim Šahman: MRK Iskra Bugojno pruža šansu svim mlađim uzrastima da napreduju

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Da lijepim vijestima ove godine nije kraj dokaz je lijep gest i potez uprave MRK Iskra Bugojno.

Saznali smo od novog člana upravnog odbora MRK Iskra Bugojno, Asima Šahmana, da će MRK Iskra pružiti šansu svim mlađim uzrastima gdje će biti formirane mlađe selekcije koje će biti obučene novim dresovima i trenerkama za sve uzraste.

MRK Iskra Bugojno će formirati mlađe selekcije. Sve selekcije će biti pristojno obučene sa novim trenerkama i dresovima, dakle bit će obučene kako dolikuje jednom ozbiljnom sportskom kolektivu. Bit će im obezbijeđeno sportsko napredovanje kroz takmičenja, a sve selekcije će biti prijavljene za kantonalna i državna takmičenja“, izjavio je za naš portal, član upravnog odbora MRK Iskra Bugojno, Asim Šahman.

Na naše pitanje o drugom dijelu sezone i mogućim pojačanjima, legenda bugojanskog rukometa odgovara:

Već smo se pobrinuli za par pojačanja za narednu polusezonu pa smo ubijeđeni da na proljeće nećemo izgubiti niti jednu utakmicu. Ide nam na ruku i dešavanje u Premijer ligi gdje je vrlo moguće da niko ne ispadne u našu grupu te ćemo se pripremiti i pokušati izboriti Premijer ligu. MRK Iskra Bugojno je zadnju uplatu sredstava od Sportskog saveza Bugojno imao u mjesecu juli u visini 2900 KM“.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/