Arena Sport kanali u ponudi Telemacha!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Dugo očekivani Arena Sport kanali postali su dijelom Telemach programske sheme!

Sadašnji i budući korisnici usluga kompanije Telemach, te kompanija Telemach grupacije KATV HS, HKB-net, BHB i Global Internet, kao i korisnici usluga Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima kompanija Telemach obezbjeđuje najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu!

Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima D3 digitalne i TOTAL TV televizije do kraja maja 2017.godine.

Od sada korisnici Telemach grupacije na Arena Sport kanalima mogu uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, italijanske, francuske, hrvatske, srbijanske, Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima.

Arena Sport kanali bit će dostupni u standardnoj i HD rezoluciji. Arena Sport 1 će biti u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima. Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije.

Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno! Isto vrijedi i za postojeće i nove korisnike TOTAL televizije koji se pretplate ili obnove Ugovor na TOTAL TV paket!

Ponudom Arena Sport kanala Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o