Aktivisti SDA prijavljuju stranicu Bugojno Danas kako bi je ukinuli, a kad čujete razlog, šokirat ćete se

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.livnobus.com/

Vjerni čitatelj je poslao u redakciju portala Bugojno Danas screenshoot gdje mu je predsjednica Udruženja oboljelih i liječenih od tumora “Donna” Nihada Alibegović Hadžić poslala poruku na kojoj piše da prijavi lažnu vijest, a radi se o objavi koju smo jučer objavili vezano za kašnjenje uposlenika, zdravstvenog osiguranja Bugojno, na posao sa pauze. Ovo je zaista dno dna što aktivisti SDA pokušavaju uraditi i prikriti istinu. Čitatelji su nam poslali fotografije u 13:20, a pauza je trajala od 12-13, dakle, zdravstveno osiguranje Bugojno je bilo zaključano i velika se gužva stvorila ispred ustanove.

Pozivamo Općinsku organizaciju SDA da se oglasi i sankcioniše ovakvo ponašanje a čiji je cilj da se ugasi najčitaniji portal u Bugojnu koji je nezavisan od bilo koje stranke. Nažalost, pisanje istine ne ide u prilog stranci SDA o čijim direktorima se ovih dana uveliko piše na portalu Bugojno Danas.

Ako je i vama došla slična poruka, pošaljite nam screenshoot kako bismo objavili, nećemo navesti ko je poslao. U prilogu pogledajte o čemu se radi.

Profil Nihade Alibegović Hadžić na Facebooku sa kojeg je poslala pomenutu poruku
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bingotuzla.ba/odvazneihrabrekatalog/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/