Akhisar želi Ermina Zeca!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Zec karijeru bi mogao nastaviti u redovima Akhisar Belediyespora, kojeg je u prošloj sezoni s klupe predvodio legendarni Roberto Carlos. Iza bosanskohercegovačkog napadača Ermina Zeca je sjajna polusezona. U dresu Balikesirspora je za polusezonu postigao sedam pogodaka, kojima je dodao i četiri asistencije, pa iako je njegov klub napustio društvo najboljih, na svom stolu ima nekoliko ponuda. Jedna od njih dolazi i od Akhisara, kluba kojeg je prije par dana preuzeo Cihat Arslan, turski stručnjak s kojim je Zec u Balikesirsporu sjajno sarađivao.

Upravo ovaj stručnjak i insistira na dolasku bosanskohercegovačkog reprezentativca i ako je vjerovati turskim medijima čelnici Akhisara već su krenuli u akciju dovođenja nekadašnjeg fudbalera bugojanske Iskre, Šibenika, Gencelerbirligija i Rijeke.

Podsjetimo, Zec je na početku prošle sezone odigrao nekoliko utakmica za Rijeku, no sa hrvatskim klubom se brzo razišao, pa je u januaru potpisao ugovor sa Balikesirsporom. U ovom klubu je odigrao polusezonu za pamćenje, postigao je sedam pogodaka, tri puta je uvršten u idealni tim kola, a jednom u idealni tim mjeseca Super lige Turske.

Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je pred susret sa Izraelom dobio poziv i od selektora našeg nacionalnog tima Mehemda Baždarevića.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o