Načelnik Lendo direktora “Šume Središnje Bosne” Vildana Hajića nazvao “šumarom”

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

O (ne)redu u šumama na području Novog Travnika načelnik Općine Refik Lendo prozvao Ministarstvo, Šumariju, Kantonalnu upravu…

Ovo što se dogodilo i u Novom Travniku po pitanju korištenja, čuvanja i uzgoja šume je stvar koja još nije viđena u ovoj državi, pa možda i planetu, oštro je kritizirao Lendo.

Pismom koje je uputio Ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Srednjobosanskog kantona, Šumskogospodarskom društvu ˝Šume Središnje Bosne”, Šumariji Novi Travnik i Kantonalnoj upravi za šumarstvo, novotravnički načelnik traži ostavku rukovodstva istih i predlaže “da traže posao na drugom mjestu jer je šuma za dobre i humane ljude, a ne za divljake”.

Da li je moguće da ste Vi i Vaša struka – šumari, toliki ekstremi, nehumani i nedogovorni ljudi prema ovom što se zove život, zdravlje i budućnost ove zemlje, dodaje Lendo i napominje kako je nebrojeno puta tražio, odnosno zahtijevao poduzimanje mjera i predlagao zaštitu šuma i voda na području Novog Travnika.

Pismo je nazvao i vapajem građana Novog Travnika koji “vole svoju šumu i svoju zemlju” i najavio kako će se Novotravničani uskoro suprotstaviti svima kojima je isto upućeno.

Zašto ministar Salkan Merdžanić, zatim i direktor Šumskogospodarskog društva ˝Šume Središnje Bosne” Vildan Hajić, direktor Kantonalne uprave Ševal Konjalić, diektorica Šumarije Novi Travnik Dragića Čurak i direktor Kantonalne uprave za šumarstvo Ševal Konjalić i ostali stručnjaci “šumari” ne podnesu ostavku i ne potraže posao na nekom drugom mjestu jer je šuma za dobre i humane ljude, a ne za divljake, izričito je rekao Refik Lendo.

Izvor: drukciji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/