Mediji o ovome šute: Lijek iz prirode protiv nevidljivog neprijatelja

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Goran Božović, dugogodišnji urednik YouTube kanala FES TV se bavi razotkrivanjem misterija i otvaranjem “očiju” publici koja ga prati, trenutno 166 000 pretplatnika.

Naime, u svom videu “SPREMITE SE ZA ŠOK ! Eksperiment koji se krije od javnosti!” koji je objavio prije 2 dana a koji ima već preko 100 000 pregleda u 37 minuta je objasnio nekoliko činjenica o nevidljivom neprijatelju koji nas je sviju okupirao tzv. koronavirus.

Glavnu činjenicu koju iznosi jeste da se od javnosti krije učinkovitost sunca u borbi protiv Covid-19 koji je i sam prebolovao za 2 dana ističući da je dnevno provodio na suncu po 30 minuta od početka godine, a razlog tome je vitamin D koji organizam uzima preko sunca.

Autor navodi kako televizije s razlogom ističu da se ne treba izlagati suncu u određenim periodima dana jer su kroz marketing okovane za parnere koje reklamiraju i njihove proizvode kako štite tijelo od raznih sunčevih zračenja kao što su kreme za sunčanje, apsurd je štititi se od nečeg prirodnog što nam svima treba a to su zrak, sunce i izvorska voda. Sunce bez nas može a mi bi bez sunca nestali.

Koliko je vitamin D bitan za naš imunitet i borbu protiv nevidljivog neprijatelja, ostat ćete u šoku nakon što pogledate video koji je Goran snimio i koji se uveliko dijeli po društvenim mrežama.

Pogledajte obavezno video u nastavku i podijelite ga sa svojim prijateljima:

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o