Čestitka RTV Bugojno povodom 51 godine postojanja

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Povodom 51 godine postojanja i rada RTV Bugojno, rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim uposlenim, u ime redakcije portala Bugojno Danas, upućujemo najiskrenije čestitke sa željom da i u budućnosti profesionalno obavljate svoj posao.

Razvojni put Radio televizije Bugojno nije bio nimalo jednostavan. Nastala je u teškom vremenu i odolijevala je brojnim izazovima. U najtežim vremenima ste jedini medij koji je svjedočio teškim trenucima i događajima na području cijelog Bugojna i šire.

Danas, poslije pola vijeka postojanja, svojim pravovremenim i objektivnim informisanjem javnosti, RTV Bugojno daje veliki doprinos u promovisanju Bugojna i informisanju javnosti o svim dešavanjima ne samo u Bugojnu već širom Srednjobosanskog kantona.

Svjesni smo vašeg svakodnevnog požrtvovanog rada na terenu i raznim dešavanjima na kojima se susrećemo po svim vremenskim prilikama i neprilikama. Nadamo se da će se uslovi rada poboljšati kao i položaj radnika jer bez medija javnost ne bi bila pravovremeno informisana a vi ste tu za sve nas ne samo radnim danima nego i vikendom pa čak i u večernjim satima.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o