ZVANIČNO: Iskra seli u niži rang?

https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi https://www.bugojno-danas.info/bugojno-prodaju-se-stanovi-na-veoma-atraktivnoj-lokaciji/

Apelaciona komisija potvrdila odluku Takmičarske: Travnik – Jedinstvo 0:3

Apelaciona komisija NS FBiH na današnjem zasjedanju donijela je odluku o spornoj utakmici Travnik-Jedinstvo i sada je i zvanično poznato koji klub će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi FBiH.

Jedinstvo je za zelenim stolom dobilo pobjedu protiv Travnika od 3:0 iako su Veziri u toj utakmici slavili sa 6:0. Na ovu odluku žalili su se Travnik i bugojanska Iskra koja bi u slučaju da se vrati pobjeda Travniku ostala u Prvoj ligi FBiH, dok bi Jedinstvo ispalo.

Kako saznaje SportSport.ba Apelaciona komisija potvrdila je odluku Takmičarske komisije, te je Jedistvu pripisana pobjeda od 3:0. To znači da će klub iz Bihaća i naredne sezone igrati u Prvoj ligi FBiH, dok će Iskra iz Bugojna morati u niži rang zajedno s Travnikom.

Jasno je da će se klub iz Bugojna najvjerovatnije žaliti na ovu odluku Apelacione komisije NS FBiH.

E. Čaušević/SportSport.ba

https://www.bingotuzla.ba/2019/01/17/kataloska-akcija-17-1-27-1-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/