Veterinarska stanica d.o.o. Bugojno bira najljepšeg psa, nagrada 500 KM

http://www.bugojno-danas.info/adriatic-osiguranje-d-d-lider-na-trzistu-osiguranja-u-bih/

Obavještavamo sve vlasnike imaoce / držaoce pasa da su u toku prijave za odabir najljepšeg psa.

Učestvovati mogu svi psi koji su vakcinisani vakcinom vanguard, nobivac i rabbisin (protiv bjesnila i štenečaka) te koji su liječeni ili im je pružena bilo kakva usluga u Veterinarskoj stanici d.o.o. Bugojno do 10.februara 2017.g.

Sve fotografije pasa koje se nalaze u registru veterinarske stanice mogu se pogledati na linku:  http://vetbugojno.com/index.php/usluge/registar-pasa

Ukoliko pas nema sliku ili vlasnik nije zadovoljan kvalitetom iste može dovesti svoga ljubimca na ponovno slikanje do 10.02.2017.

Nakon prijava i davanja saglasnosti vlasnika te provođenja svih potrebnih pripremnih radnji pristupano biranju najljepšeg psa.

Slike ljubimaca će se nalaziti na FB stranici Veterinarske stanice Bugojno, a pobjednik će biti onaj pas koji dobije najviše lajkova u periodu od 10.02.2017. do 03.03.2017. do 13:00h  kada će  pobjednik biti proglašen.

 
http://www.bugojno-danas.info/novogodisnji-popust-iz-bugojna-do-mostara-sa-autoprevozom-za-3-km/ http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/