Tri dječaka KK Basket Time Bugojno oduševila svojom igrom na Međunarodnom turniru u Novoj Topoli

https://www.youtube.com/channel/UCbf4p5GG_BZy4h6RxQV8D2w?sub_confirmation=1

Jučer su tri dječaka KK Basket Time iz Bugojna učestvovala na Međunarodnom turniru u Novoj Topoli na dvojnoj licenci za KK Star Fojnica i svojom majstorskom igrom doveli zajedno sa svojim drugarima do prvog mjesta male Fojničane.

Teo Skenderović, Karlo Kelava i Amar Mulaosmanović tri viteza iz KK Basket Time osvajaju simpatije i divljenje svih prisutnih na košarkašim utakmicama i turnirima.

Teo Skenderović je proglašen za najboljeg igrača i play makera na već pomenutom turniru, te mu je uručena diploma i Zlatni Pehar. Dok su Karlo i Amar svojom fantastičnom igrom i tehnikom pratili ga u stopu.

Mogu samo reći da ovaj naš trojac jučer je pravo umijeće pokazao odigravši četri utakmice u Novoj Topoli. Svaki od njih je naizmjenično tresao protivnički koš, dok je Teo Skenderović samo u jednoj četvrtini protiv Prjedora 12 puta ubacio loptu u obruč. Na kraju smo prestali brojati njegove koševe i uživali u njihovim majstorijama i egzibicijama. Hvala Treneru Vladi Todoroviću iz KK Top Basket Nova Topola na gostoprimstvu, hvala treneru Samiru Kučuku na suradnji između naša dva kluba za čije boje su branili naša tri dječaka i na ovom turniru prijateljstva. KK BASKET TIME I KK STAR FOJNICA krasi jedno predivno prijateljstvo, uzajamno povjerenje i druženje djece. – kazala je trenerica KK Basket Time Bugojno Jasna Behara.

http://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/ http://bit.ly/ka14062018 http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/