Tragedija u Gornjem Vakufu-Uskoplju! Iz Vrbasa izvučeno beživotno tijelo

http://preventlabs.ba/

Prava drama se danas odvijala u popodnevnim satima na obalama Vrbasa u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Pripadnici Gorske službe spašavanja, policije i vatrogasaca su zajedničkim snagama pokušavali pronaći i izvući tijelo starije gospođe iz rijeke Vrbasa.

Oko 18 sati u rijeci Vrbas u mjestu Pajić Polje, Općina Gornji Vakuf-Uskoplje pronađeno je beživotno tijelo ženske osobe inicijala S.D. rođena 1949. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Službenici policije u saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom vrše uviđajne radnje, te rade na prikupljanju i provjeri informacija koje se dovode u vezu sa navedenim događajem“, za portal Bugojno-danas.info ove informacije potvrdio je glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić.

Kako saznajemo u policijsku stanicu Gornji Vakuf-Uskoplje u 15:35 je prijavljeno da je viđeno tijelo osobe u rijeci Vrbas koja ne daje znake života. Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli službenici policije i drugih spasilačkih službi, civilna zaštita, vatrogasci i gorska služba spašavanja.

Bugojno-danas.info

http://bit.ly/BingoMartII https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/