Sara Hamzakadić i Merjem Mešan uspješne na državnom prvenstvu stolnog tenisa u Ilijašu

https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi https://www.bugojno-danas.info/bugojno-prodaju-se-stanovi-na-veoma-atraktivnoj-lokaciji/

Jučer u Ilijašu održano državno prvenstvo za mlađe kadete i kadetkinje. Za STK Bugojno su nastupili Sara Hamzakadić i Mešan Merjem koje su ostvarile odlične rezultate.

U pojedinačnoj konkurenciji Sara je odradila odličan posao na turniru i zauzela 2. mjesto, izgubivši u finalu od Dore Čosić (stk CM-vitez) rezultatom 3:1. Dok je Merjem Mešan zaustavljena u polufinalu od Sare rezultatom 3:0 i pritom zauzela visoko 3. mjesto.

Važno je spomenuti da su Hamzakadić/Mešan u dublu zauzele 3.mjesto,dok je u mixu Hamzakadić/Ramljak(stk Aladža-Sarajevo) zauzeli 2.mjesto.

Treba još spomenuti da je Sara Hamzakadić pozvana u kadetsku reprezentaciju BIH,te će nastupati na Balkanskom prvenstvu koje se ove godine održava u Zenici(6.6-10.6).

https://www.bingotuzla.ba/2019/01/17/kataloska-akcija-17-1-27-1-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/