Pomozimo Bugojanki Uni Karabeg da pobijedi na takmičenju za najbolju srednjoškolsku priču

http://bit.ly/KA168268

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini i ove godine bira najbolju srednjoškolsku priču, bilo da je to priča o srednjoškolcima koji su u školi uveli neke inovacije, članovi neke sekcije kojii su donijeli promjene, profesori, radnici škole i slično. Ovogodišnji fokus je na svim pozitivnim stvarima koje čine neku srednju školu.

U uži krug je prošlo ukupno 7 pozitivnih priča koje dolaze iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, a među njima je i priča Bugojanke Une Karabeg, učenice Gimnazije Bugojno, koja je pisala o pozitivnim stranama svoje škole.

Glasanje se vrši putem interneta i traje do 12.10. 2017. godine do 23:59h kada će rezultati biti objavljeni.

Za Unu možete glasati na sljedeći način:

Potrebno je da uđete na slijedeći link (gdje priču možete i pročitati) i i glasate klikom na “Srce” na dnu Pozitivne priče.

http://www.asubih.ba/to-smo-mi-bugojno/

Autor najbolje Pozitivne priče biti će pozvan na X Generalnu Skupštinu Asocijacije srednjoškolaca u BiH koja će biti održana u Hotelu Grand u Sarajevu od 14.-16.10.2017. godine.

Pomozimo Uni da pobijedi i tako opet osvijetli obraz našeg Bugojna i Gimnazije Bugojno!

http://25godina.bingotuzla.ba/ https://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/