Piše Edin Geko: Svaki čovjek je virus, kao psihološki fenomen

https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi https://www.bugojno-danas.info/bugojno-prodaju-se-stanovi-na-veoma-atraktivnoj-lokaciji/

Taj virus za posljedicu može značiti uspjeh ili neuspjeh, sreću ili nesreću.

Ljudi ostvaruju međusobnu konekciju i vrše kokreaciju tako da vaš stvarni naum, motiv i želja za pozitivnom promjenom (poslovnom ili privatnom) time određuju motiv,  i empatiju  drugih u vašem prisustvu.

Vlastita intuicija, istraživački duh, spremnost na izazov, emocionalna veza, sociološka inkluzija, samo su neki od modaliteta ponašanja odgovornih za vaš rezultat. Taj rezultat nije samo novac i ne postiže se odmah, on je vaš život.

Život koji vas čini uspješnim i sretnim  egzistira u okviru prirodnih zakonitosti, a nikako prema mjeri i očekivanjima drugih, u pravilu destruktivaca. Čovjek može puno, samo oslobađanjem od predrasuda i sistemskih okova.

Vjerovati u sebe znači opravdati vaš pogled na svijet, dok će drugi doći u taj svijet kad spoznaju njegovu vrijednost cijeneći isključivo pozitivne aspekte istog.

Vaš život je vizualizacija vaših misli. Misli će odrediti  vaše vjerovanje i životni pravac.

Negacije su vještačka tvorevina i društveno nametnut kodeks ponašanja, dok je afirmacija bazična osobina svakog čovjeka.

Stvaramo koliko želimo, a ne koliko možemo, sve drugo su izgovori.

PTICA KOJA ŽIVOT PROVEDE U KAVEZU MISLI DA JE LETENJE BOLEST!!!

https://www.bingotuzla.ba/2019/01/17/kataloska-akcija-17-1-27-1-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/