MARKETING

 

MARKETING

www.bugojno-danas.info

Telefon: +387 61 599 279 ,+387 62 602 992
E-mail: bugojnodanas@gmail.com

Reklamirajte se na pravom mjestu

Bugojno-danas.info je informativni web portal namjenjen za sve informacije vezane za grad Bugojno. Portal je vrlo posjecen i aktivan. Posjete su iz svih zemalja regije, kao i iz ostalih zemalja Europe i Svijeta. Nekoliko hiljada posjetilaca svakog dana dolazi na nas portal u potrazi za kvalitetnim informacijama koje mogu naci na portalu. Takodjer posjedujemo i facebook stranicu Bugojno Danas
Nasim sponzorima i svima onima koji zele da iskoriste posjecenost portala bugojno-danas.info da istaknu svoje reklame i dodatno se promovisu, obezbjedili smo posebna mjesta na portalu gdje se mogu vrlo povoljno reklamirati.
Raspolozeni smo za svaki vid suradnje i vrlo povoljno nudimo reklamiranje bannerima. Iskoristite nasu posjecenost i prestavite se.

Pozicije bannera
Mozete odabrati neku od pozicija ili sve pozicije bannera. Mozete se reklamirati u svim kategorijama. Nudimo vam fleksibilan nacin reklamiranja da zadovoljimo sve vase potrebe.

Vremenski period oglasavanja
Minimalan vremenski period prikazivanja reklama na portalu bugojno-danas.info je 1 mjesec. Ukoliko se odlucite za veci period prikazivanja dajemo vam specijalne popuste. Cijena reklamiranja zavisi od vremeskog perioda zakupa pozicije.

Zahtjev za ponudu
Na vas zahtjev, koji nam posaljete emailom (bugojnodanas@gmail.com), u roku od 24 sata dostavljamo Vam odgovarajuce ponude za zeljene pozicije i format bannera koje vam mogu pomoci pri odabiru nacina oglasavanja.