Dostavljene nove stolice na Jaklić

Foto: RTV Bugojno
http://www.bugojno-danas.info/adriatic-osiguranje-d-d-lider-na-trzistu-osiguranja-u-bih/

Jučer popodne u prostorije Gradskog stadiona „Jaklić“ dopremljeno je 1200 stolica, a koje će biti postavljene do subote i početka takmičarske sezone 2017./2018.godine u Prvoj nogometnoj ligi Federacije BiH.

Plastične stolice plave boje dijelom su nabavljene zahvaljujući i akciji koju vodi Udruženje veterana NK Iskra „Jedan navijač, jedna stolica“. Uplata za jednu stolicu iznosi 15 KM, a svaki navijač koji uzme učešće u ovoj akciji dobit će besplatnu polusezonsku kartu za susrete NK Iskra. Akcija se nastavlja i dalje.

Već danas startalo se sa postavljanje stolica , a do prve utakmice u subotu 5. augusta, u kojoj će nogometaši Iskre ugostiti također novog prvoligaša, ekipu TOŠK-a iz Tešnja, tribine Jaklića trebale bi biti u novom plavom ruhu.

Iz Uprave, Stručnog štaba i tabora nogometaša upućen je poziv navijačima da u što većem broju dođu u subotu na Jaklić i pruže podršku domaćim igračima u borbi za prve bodove u prvoligaškoj konkurenciji.

Susret Iskra – TOŠK igra se u subotu s početkom u 17 sati i 30 minuta.

Osman Mešan / RTV Bugojno

http://www.bugojno-danas.info/novogodisnji-popust-iz-bugojna-do-mostara-sa-autoprevozom-za-3-km/ http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/