Cvjećara Flover Dioro: Sve za Valentinovo

http://www.bugojno-danas.info/restoran-andalusia-bugojno-ukusni-specijaliteti-ugodna-atmosfera-i-prelijep-ambijent/ http://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih, a cvjećara Flover Dioro i ovaj puta misli na vas. Kako biste iznenadili svoje najdraže, pripremili su za vas razne vrste poklona. Za sve vas koji volite klasične poklone pripremili su ruže, razne prigodne bukete i aranžmane za sve prilike.

No, za one koji žele nešto drukčije, iz cvjećare Flover Dioro pripremili su nešto novo: FLOWER BOX – cvijetnu kutiju iznenađenja. FLOWER BOX kutija je u kojoj se nalaze ruže i razni prigodni pokloni kao što su čokoladice, slatkiši i male plišane igračke. Izgled cvijetne kutije ovisi samo o vama, jer cvjećara Flover Dioro izrađuje FLOWER BOX po želji naručitelja. Također su pripremili i lončanice i sve vrste saksijskog cvijeća, balona i balonskih dekoracija, komplet dekoraciju za vjenčanje (vjenčanice, cvjetiće, bidemajere, dekoracije sale i auta…). Vrše printanje na šolje, majice, jastuke, puzzle. Nude za vas i dekoracije od stiropola.

Za izvrsno Valentinovo uputite se u cvjećaru Flover Dioro u Bugojnu preko puta Mačka a za sve ostale informacije nazovite na telefonski broj 061 786 288.

Fotografije pogledajte OVDJE

http://bit.ly/VA24052018 http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/