Cvjećara Flover Dioro: Sve za Valentinovo

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih, a cvjećara Flover Dioro i ovaj puta misli na vas. Kako biste iznenadili svoje najdraže, pripremili su za vas razne vrste poklona. Za sve vas koji volite klasične poklone pripremili su ruže, razne prigodne bukete i aranžmane za sve prilike.

No, za one koji žele nešto drukčije, iz cvjećare Flover Dioro pripremili su nešto novo: FLOWER BOX – cvijetnu kutiju iznenađenja. FLOWER BOX kutija je u kojoj se nalaze ruže i razni prigodni pokloni kao što su čokoladice, slatkiši i male plišane igračke. Izgled cvijetne kutije ovisi samo o vama, jer cvjećara Flover Dioro izrađuje FLOWER BOX po želji naručitelja. Također su pripremili i lončanice i sve vrste saksijskog cvijeća, balona i balonskih dekoracija, komplet dekoraciju za vjenčanje (vjenčanice, cvjetiće, bidemajere, dekoracije sale i auta…). Vrše printanje na šolje, majice, jastuke, puzzle. Nude za vas i dekoracije od stiropola.

Za izvrsno Valentinovo uputite se u cvjećaru Flover Dioro u Bugojnu preko puta Mačka a za sve ostale informacije nazovite na telefonski broj 061 786 288.

Fotografije pogledajte OVDJE

https://www.bingotuzla.ba/2018/10/15/za-pocetak-sedmice-dodatno-snizeno-15-10-17-10-2018/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/