Bugojno postaje grad kockara, u strogom centru grada sa radom počinje još jedna kladionica

http://www.bugojno-danas.info/restoran-andalusia-bugojno-ukusni-specijaliteti-ugodna-atmosfera-i-prelijep-ambijent/ http://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/

Ukoliko ste večeras šetali gradom mogli ste primjetiti da se, u Sultan Ahmedovoj ulici u strogom centru grada gdje je najprohodnije, sređuje poslovni prostor gdje će biti nova sportska kladionica.

Ime kladionice nije bitno jer je svakoj isti cilj, da igrač što više promaši, a više potroši novca.

U užem jezgru grada nalazi se preko 20 praznih poslovnih prostora što je za zabrinuti se. Privrednici i ulagači nemaju ideje šta otvoriti jer ništa ne donosi prihod više od sportske kladionice za koje su u Zenici neki vlasnici spremni plaćati komunalne takse mjesečno u iznosu od 10.000 KM što vam sve govori o kolikoj dobiti se radi.

Sudeći po uređenom enterijeru poslovnog prostora, sve su prilike da će sutra biti otvorenje po ko zna koje poslovnice neke sportske kladionice u Bugojnu.

Bugojno-danas.info

http://bit.ly/VA24052018 http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/