BUGOJNO: Otvorena poljoprivredna apoteka Agro Sun (GALERIJA)

https://www.youtube.com/channel/UCbf4p5GG_BZy4h6RxQV8D2w?sub_confirmation=1

Svoja vrata u Bugojnu je otvorila poljoprivredna apoteka Agro Sun koja se nalazi na adresi Polje II br. 7 Bugojno, na magistralnom pravcu Bugojno-Donji Vakuf na tranzitu preko puta Beko shopa.

Agro Sun nudi veliki asortiman proizvoda i usluga kao što su: Organska i konvencionalna ishrana i zaštita biljaka, podizanje i projektovanje zasada, savjetodavne usluge/terenska služba, analiza tla, sistemi za navodnjavanja/ugradnja sistema, stočni asortiman/veterinarske usluge i još mnogo toga.

Planira se raditi na principu proširene poljoapoteke sa terenskom službom gdje su uključeni inžinjeri poljoprivrede, inžinjeri hortikulture, prostornog uređenja, doktori veterine.
Rade u kooperaciji sa Agromediteranskim fakultetom i Agromediteranskim institutom u Mostaru, Poljoprivredno-prehrambenim fakultetom i Agro-pedološkim institutom u Sarajevu, sa vodećim certifikacijskim kućama za organsku proizvodnju u BiH, sa glavnim distributerima i uvoznicima organske i konvencionalne ishrane i zaštite bilja, gnojiva i ostalog proljoprivrednog repromaterijala.

Dio su krovne organizacije savjetodavaca pri uzgoju jagodičastog voća, te kao takvi su jedinstveni u Bugojnu.

Mlado, stručno i obrazovano osoblje Vam stoji na raspolaganju svakog dana u sedmici od ponedjeljka do subote od 8-17, nedjeljom od 8 do 12.

Dođite i provjerite koje asortimane nudi Agro Sun sa najpovoljnijim cijenama svojih proizvoda.

http://www.bugojno-danas.info/dobrodosli-u-kraljevstvo-bureka-pekara-princ-na-ulazu-u-bugojno-privlaci-putnike-iz-cijelog-svijeta/ http://bit.ly/ka14062018 http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/