BUGOJNO: Kamperi kod KSC-a svaki dan prljaju okolinu i organizovano prose po gradu

http://www.bugojno-danas.info/adriatic-osiguranje-d-d-lider-na-trzistu-osiguranja-u-bih/

Prenosimo vam u cijelosti dopis koji smo dobili od čitatelja našeg portala:

“Koliko još treba čekati da se “parking kamperima” koji već danima uredno seru, pišaju, bacaju smeće gdje stignu i ko će sve znat šta rade, obezbijjede normalni uslovi za kampovanje? Možda da ih neko opomene da se premjeste na neku manje egzotičnu lokaciju bez pogleda na KSC, poštu, džamiju…?

Već skoro 7 dana na parkingu kod KSC-a i pošte, “kamperi” svakodnevno vrše nuždu oko KSC-a i pošte. Ispred ulaznih vrata u sportsku dvoranu, ispred prostorija udruženja navijača Vandali Bugojno, prostorije Limene glazbe Bugojno, kao i ostalih mjesta oko KSC-a.

U petak su građani Bugojna prijavili ovaj sramni čin policijskoj stanici koji su izašli na teren i nakon 5 dana boravka otjerali su “kampere”. Kako je rečeno u MUP-u, oni imaju pravo za parking na toj lokaciji, ali nemaju pravo da tu spavaju, lože vatru, bacaju smeće i borave. Nakon manje od 24 sata, “kamperi” su se opet vratili i opet rade iste stvari na istoj lokaciji. Kome se obratiti da riješi ovakve stvari?”

http://www.bugojno-danas.info/novogodisnji-popust-iz-bugojna-do-mostara-sa-autoprevozom-za-3-km/ http://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/