Bugojanka Sabina pokrenula YouTube kanal na kojem snima recepte iz vlastite kuhinje

http://preventlabs.ba/

Sabina Jurišić je je Bugojanka kojoj je hobi kuhanje i to je odlučila podijeliti na društvenoj mreži YouTube. Pitali smo je otkud ideja da pokrene YouTube kanal i kakvi su planovi za dalje:

“Moje ime je Sabina Jurišić imam 47 godina i živim u Bugojnu. Posto svaki dan kuham, i mnoge prijateljice me pitaju za recepte došla sam na ideju da otvorim YouTube kanal. U dogovoru sa svojim suprugom koji mi je velika podrška on je moj kamerman i najveći kritičar. Moj prvi recept na YouTube je “Srca od palente” taj recept je za samo pet dana pokupio mnogo lajkova. Snimat ću i slatke recepte i mnogo toga. Još se učim u ovome, pa tako da imam veliku pomoć od mojih kolega sa YouTube-a koji snimaju, a među njima su kuhinja emiramis i bokina kuhinja. Ovim putem bi se svima zahvalila. Dobro došli na moj YouTube kanal.”

https://www.bingotuzla.ba/2019/03/18/za-pocetak-sedmice-u-bingu-dodatno-snizeno-od-18-3-do-20-3-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/